Stimati membri AAP, dragi colegi,
Va anunțăm că pe data de 11 octombrie, ora 10, in sediul ASE – str. Mihail Moxa, nr. 5-7, sala 3003 nu s-a intrunit cvorumul în vederea votării excluderii membrilor AAP care nu și-au achitat taxa (72 de membri din 100), modificările propuse în statutul AAP și nu au fost transmise informațiile actuale despre activitatea prezentă și viitoare a AAP. Prin urmare, până pe 30 octombrie vă rugăm să urmăriți următoarele aspecte:
-          Pentru a va mentine statutul de membru AAP va rugam sa aveti in vedere ca, in cel mai scurt timp (pana la 30 octombrie 2019), sa ajungeti cu plata taxei de membru la zi (vezi situația actualizată până la 1 octombrie pe site-ul AAP/membri);

-          Pentru a continua activitatea AAP, reprogramăm adunarea generala pe 1 noiembrie 2019, ora 16 in sediul ASE – str. Mihail Moxa, nr. 5-7, sala 3003. In conditiile neprezentarii a 2/3 din membri AAP se va vota indiferent de numărul membrilor prezenţi (cf. art 20 din Statut). Ordinea de zi va include modificari in statutul AAP si excluderea nominala a membrilor AAP care nu au achitat taxa anuala (inclusiv  pe anul 2019);

-          Pe 20 – 21 martie 2020, AAP va organiza Congresul PROEDU 2020 in colaborare cu ASE, Bucuresti, cu posibilitatea de a publica lucrarile in Revista Românească pentru Educatie Multidimensională - LUMEN (vom discuta detaliile organizarii congresului - sectiunile, program, taxa etc.).

Va dorim un an universitar cu impliniri si asteptam sa ne reintalnim pe data de 1 noiembrie!

Cu alese ganduri,

Comitetul director AAP

Programul LUMEN Carte Ştiinţifică cu publicare gratuită sau co-finanţare – Ediţia 2019

 

Editura LUMEN va invita sa propuneti spre publicare carti stiintifice, rezultate in urma activitatii de cercetare, individuala sau colectiva, in domeniile asistenta sociala, etica, sociologie, politologie, psihologie, filosofie, stiintele juridice, stiinte economice, lingvistica, literatura, istorie, marketing si comunicare, studii europene, jurnalism. Publicarea se va face cu finantarea integrala sau partiala din partea editurii LUMEN. Pentru 3 dintre cartile acceptate, si care se incadreaza in domeniile de specializare inteligenta si prioritate publica, descrise conform Strategiei Nationale CDI 2014-2020, si anume studii de securitate, mediu si schimbari climatice, sanatate (doar domenii precum bioetica, sanatate publica, nursing, nutritie si dietetica, balneo-fizio-kinetoterapie, ingrijiri paleative, psihologie clinica si psihiatrie), patrimoniu si identitate culturala, tehnologii noi si emergente (doar perspective etice si culturale, filosofia tehnologiilor, tehnoetica, studii transumaniste), se va formula solicitare de finantare catre Ministerul Cercetarii si Inovarii, in cadrul Programului de Subventionare al Literaturii Tehnico-Stiintifice.


Conditii de participare |
Termene limita de trimitere a propunerilor:
21 octombrie 2019 – pentru toate volumele 
13 octombrie 2019 – pentru cartile ce se doresc a fi propuse spre finantare MCI
 
Evaluarea volumelor se va face in ordinea primirii acestora, avand drept criterii cele sugerate de MCI pentru finantarea literaturii tehnico-stiintifice, si anume:

  • relevanta si calitatea lucrarii
  • prestigiul colectivului de autori, pe baza CV-ului,
  • contributia la dezvoltarea domeniului tehnico-stiintific, originalitatea, noutatea tematicilor abordate,
  • impactul publicarii volumului asupra mediului stiintific.

 
Invitam autorii care doresc sa participe la aceasta selectie (atat pentru sectiunea finantata de Editura LUMEN cat si lucrarile ce urmeaza a fi propuse catre MCI), sa trimita la adresa de email 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., urmatoarele:

  • un fragment din titlul(rile) propus/e spre evaluare, insotit de un sumar (prezentarea structurii operei propuse spre finantare);
  • cerere de inscriere in Program completat de autor/coordonator

cu mentiunea Pentru Programul LUMEN Carte Stiintifica.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
 
 
Stimati colegi, va invitam sa participati la cea de a treia conferinta LUMEN EDU, care va avea loc la Universitatea Valahia din Targoviste, in perioada 20, 21 Noiembrie 2019.
 
Mai multe informatii privind participarea si publicarea articolelor gasiti pe site-ul conferintei:

 

Buna ziua, va multumim pentru sprijinul acordat in derularea cu succes a activitatilor derulate de Asociatia Academia Pedagogilor timp de 4 ani de la infiintare.

Pentru derularea in continuare a activitatilor ce ni le propunem va aducem la cunostinta

  • -          Pentru a va mentine statutul de mebru AAP va rugam sa aveti in vedere in cel mai scurt timp (pana la 1 septembrie 2019) sa ajungeti cu plata taxei de membru la zi
  • -          Pentru a continua activitatea AAP convocam adunarea generala pe 11 octombrie2019 ora 10 in sediul ASE – str. Mihail Moxa, nr. 5-7, sala 3003, dacă nu se vor strange 2/3 din membri AAP, se reprogrameaza adunrea pe 1 noiembrie 2019, ora 10, in aceeasi locatie, la aceeasi ora cand vom vota indiferent de numărul membrilor prezenţi (cf art 20 din Statut) – ordinea de zi va include modificari in statutul AAP si excluderea nominala a membrilor AAP ce nu au achitat taxa anuala (inclusiv 2019)
  • -          Pe 20 – 21 martie vom organiza congresul PROEDU 2020 in colaborare cu ASE, Bucuresti, cu posibilitatea de a publica lucrarile in Revista Românească pentru Educatie Multidimensională - LUMEN (vom discuta detaliile organizarii congresului - sectiunile, program, taxa etc.)

 

 

 

Stimati colegi, 

Va invitam  la a XIX-a editie a congresului Asociatiei Mondiale a Stiintelor Educatiei (AMSE http://www.amse-amce- waer.org/), ce va avea loc la Universitatea ''Stefan cel Mare'' din Suceava, in 4-7 iunie 2018.

Intitulat Educația în era amplificării inegalităților. Provocări și politici, actori, practici, congresul își desfăsoară lucrările ca teme de reflecție asupra interogațiilor integrate in urmatoarele trei axe:

Axa 1: În condițiile creșterii inegalităților, care sunt provocările ?

Axa 2: Pentru a combate creșterea inegalităților, ce actori pot fi implicați ?

Axa 3: Pentru a combate creșterea inegalităților, ce practici se pot adopta?

Sunt posibile trei tipuri de propuneri :

·         un simpozion: doi responsabili științifici și zece cercetători de cel puțin două naționalități diferite;

·        comunicare liberă;

·         un poster.·          

Termenul până la care se pot trimite titlurile și rezumatele s-a prelungit până la 15 aprilie, iar înscrierea se poate face prin accesarea site-ului  https://amse2018.org/ro/apel- la-contributii/

După congres, cele mai bune lucrări, evaluate peer review, vor fi publicată într-o revistă indexată ISI:http://revistaromaneasca.ro/

http://lumenpublishing.com/ journals/index.php/rrem/index.

 

Limbi de comunicare: română, franceză, engleză și spaniolă.

Pentru participanții din România, Ucraina și R. Moldova, taxa de participare este de 110 euro, cheltuielile fiind parțial susținute de USV și de MEN (taxa  include participarea  la congres, masa de pranz, pauzele de cafea, mapa conferintei si publicarea articolului  in revista).

Mai multe informații gasiti in circulara din anexa si pe site-ul Congresului Educația în era amplificării inegalităților. | Provocări și politici, actori, practici