Stimaţi colegi şi colaboratori
In contextul manifestărilor prilejuite de implinirea, de către Universitatea Valahia din Târgovişte, a 25 de ani de la înfiinţare, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, împreună cu Departamentul de Ştiinţele Educaţiei, din cadrulFacultăţii de Teologie Ortodoxă şi Ştiinţele Educaţiei vă invită marţi 30 mai 2017, să  luaţi parte la o serie de evenimente cu caracter ştiinţific şi social.
Este vorba, în mod special, despre lansarea primelor 4 volume ale colecţiei Concepte fundamentale în pedagogie, autor Prof. univ. dr. Sorin Cristea şi despre sesiunea de comunicări ştiinţifice pentru cadrele didactice din învăţământul universitar şi preuniversitar, intitulată Şcoala între tradiţional şi modern.
În vederea participării cu lucrări la acestă conferinţă va rugam să  completaţi formularul de înscriere ataşat şi să îl trimiteţipână la data de 25.05.2017 pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Se vor acorda diplome de participare iar cele mai bune lucrări vor fi selecţionate pentru a fi incluse într-un volum al revistei Practical Reasoning.
Activităţile se vor desfăşura la Universitatea Valahia din Târgovişte, corp H, sala 101 (Zona Piaţa 1 Mai), conform programului atasat.
Vă aşteptăm cu drag şi vă rugăm să popularizaţi invitaţia  şi în rândul altor cadre didactice interesate!
 
----------------------------------------------------------------
Lector univ.dr.Ana Maria Petrescu
Universitatea Valahia din Targoviste
Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic
Tel.: 0245220694
Mobil: +40744329420